Carte de oaspeti

Va multumim pentru ca ati fost oaspetii nostri si va mai asteptam pe la noi.
Daca doriti sa ne lasati un mesaj in "Cartea de Oaspeti" va invitam sa o faceti completand formularul de mai jos.

Mesajele trimise sunt moderate si se vor afisa pe pagina numai dupa aprobare.
In cazul in care mesajul trimis de dumneavoastra nu apare pe site dupa mai mult de 3 zile lucratoare va rugam sa ne contactati.

Va multumim pentru intelegere si va invitam sa va semnati in "Cartea de Oaspeti" printr-un click aici.

Mesajele oaspetilor

 • super super super tare ... patronul cel mai de treaba baiat.... mancare buna, liniste, curatenie... am petrecut un weekend de vis... poate sa incerce oricine nu ii va parea rau..bravo....keep the good work!

  Posted by tudor si maria, 09/10/2010 7:07pm (11 years ago)

 • totul este perfect la casa motului, iar gazdele doresc sa te simti ca acasa. merita sa stai o luna aici.
  marian, timisoara

  Posted by marian, timisoara, 04/10/2010 2:46pm (11 years ago)

 • Am petrecut o săptămână extraordinară la Pensiunea Casa Moţului din Arieşeni. Deşi am ajuns la o oră târzie, gazda ne-a primit cu deosebită amabilitate, ne-a ajutat la bagaje şi ne-a pregătit cina. Ospitalitatea gazdelor s-a manifestat pe toată durata şederii noastre la pensiune: plimbări gratuite la obiectivele turistice (Scărişoara, Roşia Montană), afinată din partea casei... Mâncarea este delicioasă şi mai mult decât îndestulătoare şi, servită pe terasă lângă susurul izvorului, capătă şi mai multă savoare. Împrejurimile sunt fantastice şi te fac să visezi la vremuri trecute şi să-ţi doreşti să revii mereu în acele locuri de basm... Ceea ce şi vom face de câte ori vom avea ocazia!

  Posted by BOGDAN STĂNOIU, 14/09/2010 8:56pm (11 years ago)

 • AM STAT LA CASA MOTULUI 6 ZILE IN LUNA AUGUST SI A FOST SUPERB MINCAREA ,CAZAREA TOATE LA SUPERLATIV.PATRONUL TE PLIMBA PE CHELTUIALA LUI LA ROSIA MONTANE SI LA CHEILE GALBENEI .SUCCES IN CONTINUARE

  Posted by STINGA GEANINA, 01/09/2010 1:49am (11 years ago)

 • AM STAT LA CASA MOTULUI 6 ZILE IN LUNA AUGUST SI A FOST DE VIS CAZAREA ESTE SUPER MINCAREA MAI MULT DECIT POATE UN OM NORMAL SA MANINCE PATRONUL TE PLIMBA PE CHELTUIALA LUI LA ROSIA MONTANA,CHEILE GALBENEI .LA SERVIREA IN RESTAURANT SUNT CEVA PROBLEME DAR SPER SA LE REZOLVE SUCCES IN CONTINUARE

  Posted by STINGA GEANINA, 01/09/2010 1:43am (11 years ago)

 • trebuie sa mergi, sa vezi si sa simti!
  nu credeam ca o sa gasesc un astfel de loc in romania!
  am fost cu familia, o saptamina si nu-mi mai doream sa plec.
  conditii excelente, mincare dumnezeiasca,gazdele primitoare, iar locurile... nu se pot descrie in cuvinte.
  deci trebuie sa mergi ca sa vezi cu ochii tai.

  Posted by marian, 13/08/2010 5:21pm (11 years ago)

 • Am petrecut un concediu minunat in aceasta pensiune pe care o recomand din tot sufletul! Liniste, oameni deosebit de primitori, curatenie si confort, toate intr-un cadru natural de vis. Felicitari proprietarilor!

  Posted by Badilas Monica, 12/08/2010 4:28pm (11 years ago)

 • Am avut ocazia sa stau cateva zile la dvs si ma bucur foarte mult ca am avut inspiratia sa va aleg, conditiile de cazare sunt foarte bune, decorul interior minunat, am fost foarte multumiti. Anda, Resita

  Posted by Anda, 03/08/2010 2:03pm (11 years ago)

 • In urma unei scurte vacante, pentrecute in acest loc de poveste, doresc sa impartasesc impresiile si gandurile bune, tuturor celor ce vor sa se odihneasca, sa viziteze, sa socializeze si sa viseze intr-un loc plin de verdeata, ospitalitate si de istorie.
  Zicala "Omul sfinteste locul" este valabila si in cazul pensiunii "Casa Motului". Aici, turistii sunt intampinati cu caldura si ospitalitate, cu confort si traditii dar si cu bucate specifice zonei.
  Recomand cu caldura si incredere aceasta locatie si multumesc administratorilor dar si turistilor pentru zilele frumoase petrecute la Casa Motului.

  Posted by Mihai-Staicu Violeta, 26/07/2010 10:06am (11 years ago)

RSS feed pt. comentariile din aceasta pagina     RSS feed pt. toate comentariile

Adauga mesajul tau